duminică, 26 august 2012

Moștenire cu noroc

mostenire cu noroc

Despre serial:

Scurta Prezentare: Go Eun Sung (Han Hyo Joo) studia peste ocean, la New York. S-a intors  in Corea pe timpul vacantei pentru a-l aduce in State pe fratele sau autist, Eun Woo.
Sun-Woo Hwan (Lee Seung Gi), studia de asemenea la New York, iar bunica lui, Jang Sook Ja, i-a ordonat sa se intoarca in Corea pentru a invata sa conduca compania sa. Eun Sung si Hwan, se aflau in acelsi avion si intamplator bagajele li s-au amestecat, ceea ce a dus la cateva neantelegeri intre ei.
Go Pyung Joong, tatal lui Eun Sung, a depus toate eforturile pentru a salva compania de la faliment. Intr-o zi un hot i-a luat portofelul, apoi hotul a murit intr-o explozie. Poliţia gasind bunurile lui Go a crezut ca acesta e mortul si certificatul de deces a fost eliberat. Asa ca Go a hotarat sa ii lase pe cei din jur sa creada ca a murit, iar familia  sa incaseze asigurarea de viata si a-si achita daoriile. Cea de-a doua sotie, Baek Sung Hee, i-a dat afara din casa pe copii vitregi Eun Sung si Eun Woo, mutandu-se intr-o casa noua impreuna cu fiica sa, Yoo Seung Mi (Moon ChaeWon), prietena lui Hwnan; ea spera sa-i devina iubita.
Eun Sung a cerut ajutorul catorva prieteni, inclusiv lui Hyung Jin, ce o evita deoarece nu mai era bogata. Si-a gasit insa un job la un club de noapte. La club Eun Sung l-a întalnit pe tatal lui Hyung Jin,  Park Joon Se (Bae Soo Bin), care a fost socat sa o vada muncind acolo. Ea l-a intalnit pe Hwan din cauza caruia l-a pierdut pe fratele sau Eun Woo. Eun Sung a fost devastata si a incercat in zadar sa isi gasească fratele. Cu ajutorul Hye Ri si Joon Se, ea inchiriaza un mic spatiu deschizand o afacere cu galuste.
Bunica Jang e dezamăgita  de nepotul Hwan deoarece acesta nu avea nicio directie in viata si nu stia sa conduca compania. In timp ce se gandea ce sa faca, Jang se plimba prin locurile in care obisnuia sa locuiasca cand era saraca si a dat peste Eun Sung care vindea galuste. Areloc un accident, iar Eun Sung o ajuta. Vazand ca fetei ii pasa de ea desi de-abia isi putea duce existenta, a fost cuprinsa de compasiune fata de aceasta. Jang a dus-o acasa pe Eun Sung, anuntandu-si familia ca aceasta va locui din acea clipa  cu ei si că o va angaja la fabrica daca va putea creste profitul cu 20%. Apoi bunica decide sa nu-l mai sustina pe Hwan, pe mama si pe sora lui, ordonandu-le sa munceasca asemeni unor simpli angajati in propria companie.

Distributie: Han Hyo Joo / Go Eun Sung, Jun In Taek / Go Pyung Joong, Kim Mi Sook / Baek Sung Hee, Moon Chae-won / Yoo Seung Mi, Yun Joon Suk / Go Eun Wo, Lee Seung Gi / Sun-Woo Hwan, Bae Soo Bin / Park Joon Se, Jung Suk-won / Jin Young Suk

sursa: euforia.tv
 

Episodul 1Episodul 2Episodul 3Episodul 4Episodul 5Episodul 6
Episodul 7Episodul 8Episodul 9Episodul 10Episodul 11Episodul 12
Episodul 13Episodul 14Episodul 15Episodul 16Episodul 17Episodul 18
Episodul 19Episodul 20Episodul 21Episodul 22Episodul 23Episodul 24
Episodul 25Episodul 26Episodul 27Episodul 28